Power of Rye seminaari Maarianhaminassa
19.06.2017
Maarianhaminassa järjestettiin 7. – 8. kesäkuuta kansainvälinen kongressi rukiista ja sen terveysvaikutuksista. Tilaisuuden järjesti Nordic Rye Forum. Kahden päivän aikana kuultiin 32 esitystä, jotka käsittelivät ravitsemustutkimuksissa osoitettuja rukiin terveysvaikutuksia sekä sitä, miten elintarviketeknologialla voidaan vahvistaa haluttuja vaikutuksia ja valmistaa hyviä ruistuotteita. Tarkempi ohjelma esityksineen löytyy linkin takaa:
Maarianhaminassa järjestettiin 7. – 8. kesäkuuta kansainvälinen kongressi rukiista ja sen terveysvaikutuksista. Tilaisuuden järjesti Nordic Rye Forum. Kahden päivän aikana kuultiin 32 esitystä, jotka käsittelivät ravitsemustutkimuksissa osoitettuja rukiin terveysvaikutuksia sekä sitä, miten elintarviketeknologialla voidaan vahvistaa haluttuja vaikutuksia ja valmistaa herkullisia ja maistuvia ruistuotteita. Tarkempi ohjelma esityksineen löytyy linkin takaa:
http://www.chalmers.se/en/conference/the-power-of-rye/Pages/programme.aspx