Valikko

Medialle

Leipätiedotus Herkkujen Suomessa

17.08.2016

Osallistumme 18. - 20.8. järjestettävään Herkkujen Suomi –tapahtumaan Helsingin Rautatientorilla. Tapahtumassa voi tavata mm. eri lähi- ja luomuruoan tuottajia, yrittäjiä, ruokaketjun toimijoita sekä tutustua osastoilla eri maakuntien esittelyihin. Tapahtuman Ruokailo-osastolla tavoitteena on tutustuttaa niin lapset kuin aikuisetkin erilaisiin ruokakasvatuksen osioihin, kuten esimerkiksi ravitsemussuosituksiin ja ruokahävikkiin. Leipätiedotuksen pisteellä voi tutustua ravintokuituun ja tutkia, kuinka paljon enemmän kuitua yhdestä täysjyväleipäpalasta saa verrattuna muroihin. Osastolta löytyy myös viljojen tunnistusta viereisellä Ruokatiedon pisteellä. Tervetuloa käymään!

Herkkujen Suomi –tapahtuman aukioloajat:

Torstai 18.8. klo 16.00-20.00

Perjantai 19.8. klo 11.00-22.00

Lauantai 20.8. klo 10.00-19.00

 

Tapahtumaan on vapaa pääsy.