Leipätiedotus
Leipätiedotus ry (Brödfakta rf, The Finnish Bread Information) on vuonna 1961 perustettu leipomoiden yhteinen viestintäyksikkö. Leipätiedotuksen tarkoitus on vahvistaa leivän ja leipomotuotteiden myönteistä mielikuvaa viestinnällisin keinoin hyvän ravitsemuksen edistämiseksi. Toiminnan perustana ovat ravitsemussuositukset.
MISSIO
Saada kaikki nauttimaan leivästä.
VISIO
Aktiivinen ja asiantunteva vaikuttaja.
ARVOT
Innostava, luotettava, luova, näkyvä.
Hallitus
Pj Tarja Kuusela (Fazer Leipomot)
Varapj Anni Pyykkö (Vaasan Oy)
Harri Jakkola (Suomen Leipuriliitto ry)
Veera Meltovaara (Leipomo Rosten Oy)
Jari Elonen (Elonen Oy Leipomo)
Tiina Räinä (Pulla-Pirtti Oy)
Max Schulman (MTK)
Mari Raininko (Kauppamyllyjen yhdistys ry)
Jäsenistö
Leipomo Rosten Oy
Linkosuon Leipomo Oy
Porokylän Leipomo Oy
Pirjon Pakari
Kauppamyllyjen yhdistys ry
Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Kannatusyritykset
Leipurin Oy
Mauste-Sallinen Oy
Suomen Hiiva Oy
Yhteistyökumppanit
Elintarviketeollisuusliitto ry (ETL)
Helsingin yliopisto, Elintarviketeknologian laitos/viljateknologia
Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Suomen Leipuriliitto ry
Maa- ja kotitalousnaiset
Suomen Kaurayhdistys ry
Pro Ruis ry
Keliakialiitto
Linkkejä leipomoiden sivuille löydät Suomen Leipuriliiton sivuilta.